bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Parròquies

383 parròquies i 12 anexos

Maçanet de Cabrenys, Sant Martí

2 façana
2 façana
3 porta
3 porta
4 absis
4 absis
1 campanar
1 campanar
1-1 façana
1-1 façana
vista general Maçanet
vista general Maçanet
Recull fotos missa campanya recordant el foc
Recull fotos missa campanya recordant el foc
Visita Pastoral
Visita Pastoral
visita Pastoral 1
visita Pastoral 1

INSCRIPCIONS PER LA CATEQUESI Oferim la catequesi a les FAMÍLIES AMB NENS QUE ES VOLEN PREPARAR PER LA PRIMERA COMUNIÓ (nens i nenes a partir de 2n EP) i els qui volen seguir i aprofundir en el coneixement i l’amistat de Jesús, infants i joves, ja poden apuntar-se a la parròquia (+ informació Mn Pere-Lluís  628 072 095.)

Aquest dissabte 12 d'octubre celebrem la missa a l'església de Sant Sebestià, en honor a la Mare de Déu del Remei que hi té un altar en aquesta església. la missa és a l'hora habitual dissabte a les 8 del vespre.

COMENCEM LA CATEQUESI FAMILIAR diumenge 13 d'octubre, Tots junts a l'església d'Agullana, a les 10 del mati amb la trobada de pares, mares infants que volen participar a la catequesi. 

A partir del 2 de novembre  la missa la celebrarem a les set del vespre, MISSA a les 19h 

Altres esglésies

Sant Sebastià. Aquest dissabte 12 d'octubre celebrem la missa a l'església de Sant Sebestià, en honor a la Mare de Déu del Remei que hi té un altar en aquesta església. la missa és a l'hora habitual dissabte a les 8 del vespre

 

 

Adreça

706 hab.
Tel. 972 53 55 13
17720 Maçanet de Cabrenys

Les persones
Horaris de misses
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR