bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 21 de novembre de 2011

En record de les víctimes d’accidents de trànsit

En record de les víctimes d’accidents de trànsit
En record de les víctimes d’accidents de trànsit
Organitzada per la Delegació episcopal de Pastoral del Trànsit va tenir lloc la celebració de la jornada en recordança de les víctimes d’aquest tipus d’accidents. En els locals parroquials de Sant Josep de Girona, es van aplegar els familiars i amics que després de la trobada varen ser presents en la missa que va oficiar el bisbe Francesc. També hi eren presents una nodrida representació dels Mossos d’esquadra, dels serveis de trànsit, les policies municipals eren representades pel cap d’aquest servei a Olot, representants de l’associació de donants de sang i de la Cambra de Comerç i nombrosos fidels.

En la seva homilia, Mons. Francesc Pardo, va tenir un sentit record per les víctimes a les carreteres, les seves famílies i per a tots els que treballen i fan servei per fer més segura la circulació viària. Va reflexionar sobre el sentit de la responsabilitat que cal tenir, en circular, no sols en vehicles, també quan es fa a peu, una responsabilitat per a la vida pròpia i del proïsme. Va demanar una pregària especial per a les famílies que han patit la mort d’algun ésser estimat, en accident de trànsit i també pels que ja no hi són.

A l’ofertori varen lliurar les ofrenes familiars de les víctimes i finalment es va distribuir a tots els fidels un record d’aquesta jornada.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA