bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 12 de gener de 2012

“En camí”: Calendari per a la Quaresma de 2012

“En camí”: Calendari per a la Quaresma de 2012
“En camí”: Calendari per a la Quaresma de 2012
La Delegació episcopal de Mitjans de Comunicació Social edita un any més, el Calendari de Quaresma.
Enguany comptem amb la col•laboració del pintor Lluís Roura, que amablement ens ha permès gaudir d’un dels seus olis a la portada de la publicació; concretament es tracta de l’oli Jerusalem des de la muntanya de les Oliveres, de l’any 2008.
El calendari, com és habitual, conté breus ressenyes bíbliques amb el suport de diferents textos d’autors clàssics i contemporanis, les lectures del dia, informació sobre el rés de la litúrgia de les hores i el santoral per a tot el temps de Quaresma.
L’escrit de la introducció ens situa en la necessitat de “fer camí”, d’una conversió que ens permeti acceptar amb alegria plena que Crist és el que dóna sentit i salvació a la nostra vida i a la nostra història.
S’ha decidit un any més fer l’esforç de mantenir el preu de 2 euros per exemplar. Es podrà trobar a la Llibreria diocesana de la Plaça del Vi de Girona a partir del 6 de febrer.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR