bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 29 de gener de 2013

Mans Unides de Girona celebra Assemblea General

Mans Unides de Girona celebra Assemblea General
Mans Unides de Girona celebra Assemblea General
El darrer cap de setmana Mans Unides de la diòcesi, va celebrar la seva assemblea general anual, que s’inicià amb una pregària per la salut del nostre bisbe Francesc. Seguidament el delegat, Pere Boadas, presentà el resum d’activitats del darrer any i campanya. S’han assolit la majoria dels projectes assumits, malgrat la situació de crisi econòmica, especialment remarcable donat que Mans Unides es manté bàsicament de les aportacions dels socis, la col•lecta i els donatius (menys d’un 25%, a nivell estatal és d’aportació pública). També s’han fet millores en la seu de la delegació, amb aportacions de la propietat i de la Generalitat. Igualment s’informà de la campanya d’enguany, a nivell publicitari (finançat des dels serveis centrals) i la presència a la diòcesi d’una religiosa missionera que serà a diferents centres escolars i atendrà els mitjans de comunicació.

El tresorer presentà el balanç econòmic i com s’han ajustat els projectes assumits en la present campanya, d’acord amb els arxiprestats i la realitat social i econòmica que vivim.

Finalment intervingueren, entre d’altres, delegacions arxiprestals del Maresme, Tordera, Banyoles, Girona-Salt, Farners-Montseny i Alt Empordà interior, que informaren de diferents activitats portades a terme el darrer any.
Cerca
Historial
imatge fons bottom