bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 30 de gener de 2013

Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona

Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona
Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona
El col•legi Marista va acollir l’acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada d’aquests religiosos de l’ensenyament a la nostra diòcesi i que s’ha desenvolupat amb diferents actes en el decurs del darrer any.

La part central de l’acte va ser una taula rodona amb el lema: “125 anys dels Maristes a Girona: tradició versus innovació”, amb la participació de les senyores Dolors Vidal, Degana de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i Neus Muñoz, coordinadora d’educació del Servei d’Obres Maristes a Catalunya i dels senyors, Josep Lagares, de l’empresa Metalquímia de Girona, Salvador Maneu de la Fundació Príncep de Girona i Jordi Roura, del “Diari de Girona”, i com a moderador de la taula rodona intervingué el periodista Jordi Grau, del diari “El Punt” i membre de l’AMPA del centre.

Les diferents intervencions es centraren en la necessitat d’un procés educatiu que, a partir de la tradició més que centenària es plantegés models innovadors aplicables als àmbits de l’empresa, els joves emprenedors, la universitat com a projecció cultural i artística, la pedagogia i l’esport.

Va cloure l’acte i també el programa commemoratiu el germà Pere Ferré, Vicari Provincial dels Maristes. Igualment es projectà un recull d’imatges dels diferents actes commemoratius d’aquest 125è aniversari que s’han portat a terme en els darrers dotze mesos.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA