bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 30 de gener de 2013

Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona

Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona
Acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada dels Maristes a Girona
El col•legi Marista va acollir l’acte de cloenda del 125è aniversari de l’arribada d’aquests religiosos de l’ensenyament a la nostra diòcesi i que s’ha desenvolupat amb diferents actes en el decurs del darrer any.

La part central de l’acte va ser una taula rodona amb el lema: “125 anys dels Maristes a Girona: tradició versus innovació”, amb la participació de les senyores Dolors Vidal, Degana de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i Neus Muñoz, coordinadora d’educació del Servei d’Obres Maristes a Catalunya i dels senyors, Josep Lagares, de l’empresa Metalquímia de Girona, Salvador Maneu de la Fundació Príncep de Girona i Jordi Roura, del “Diari de Girona”, i com a moderador de la taula rodona intervingué el periodista Jordi Grau, del diari “El Punt” i membre de l’AMPA del centre.

Les diferents intervencions es centraren en la necessitat d’un procés educatiu que, a partir de la tradició més que centenària es plantegés models innovadors aplicables als àmbits de l’empresa, els joves emprenedors, la universitat com a projecció cultural i artística, la pedagogia i l’esport.

Va cloure l’acte i també el programa commemoratiu el germà Pere Ferré, Vicari Provincial dels Maristes. Igualment es projectà un recull d’imatges dels diferents actes commemoratius d’aquest 125è aniversari que s’han portat a terme en els darrers dotze mesos.
Cerca
Historial
imatge fons bottom