bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 31 de juliol de 2015

Activitats a la diòcesi de Girona durant la primera quinzena d’agost

Activitats a la diòcesi de Girona durant la primera quinzena d’agost
Activitats a la diòcesi de Girona durant la primera quinzena d’agost
Tot i les vacances d'estiu, l’activitat a la diòcesi de Girona no s’atura aquestes dues primeres setmanes d’agost. Si bé d’algunes d’aquestes activitats n’anirem informant més àmpliament en aquest apartat, ara en fem recordatori:

Aquest dissabte primer d’agost se celebra la Festa de sant Feliu a la basílica del seu nom de Girona. A les 18'30h missa solemne. Diumenge 2 d’agost és la Festa del Santuari de la Mare de Déu dels Àngels (Sant Martí Vell). A les 10h sardanes, a les 12.30h missa presidida pel bisbe Francesc i dinar popular. A les 20h missa i a les 21:20h cantada d’havaneres. També aquest mateix diumenge, Festa de la Porcíncula a les Caputxines de Girona (Pujada del Rei Martí, nº 4). A les 18h rosari i després missa presidida pel bisbe de Girona.

El proper dijous 6 d’agost, vigília de l’Adoració Nocturna, a les 22h al temple del Sagrat Cor de Girona. I el dissabte 8 d’agost, també a les 22h, té lloc la III Nit d’estiu al monestir de Sant Miquel de Fluvià, amb un concert d'intèrprets locals organitzat per la mateixa parròquia.

El diumenge 9 d’agost tindrà lloc l’Homenatge a les beates germanes Fradera a la parròquia de Riudarenes. A les 11h ofici solemne amb acompanyament de la cobla orquestra La principal de la Bisbal. I el mateix dia a les 18:30h, Missa internacional a la parròquia de Santa Maria Assumpte de Roses.

El dilluns 10, com cada any, festa de la parròquia de Sant Llorenç de Sous a l’església del monestir del mateix nom a prop del santuari de la Mare de Déu del Mont. Missa a les 12h.

Dissabte 15 d’agost, Festa de l’Assumpció de Maria a la catedral de Girona, de la qual n’és patrona. A les 11h, solemne missa major conventual a l'altar major, tot seguit, processó fins a la Capella de l'Esperança i cant de la Salve davant del «Llit de la Mare de Déu». També se celebra la Missa de la Mare de Déu de l’Assumpció al Santuari el Mont, a les 13h. Al Santuari de la Font Santa de Jafre a les 18h pregària de vespres i missa.

Finalment, el diumenge 16 d’agost, el bisbe Francesc presidirà la Dedicació de l’altar de la parròquia de Malgrat de Mar. A les 12h.

D’aquestes i d’altres activitats, també en teniu informació a l’apartat d’Agenda d’aquest mateix web.
Cerca
Historial
imatge fons bottom