bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 26 d'octubre de 2015

IV Missa sobre l'Empordà

IV Missa sobre l'Empordà
IV Missa sobre l'Empordà
La IV Missa sobre l’Empordà, organitzada per l’arxiprestat de l’Alt Empordà Interior, ha tingut lloc el diumenge 25 d’octubre, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’aire lliure, a la falda del Castell de Sant Ferran de Figueres.

Seguint amb el to de sensibilitat social i transversal d’aquesta Missa, aquest any s’ha dedicat a les persones amb discapacitat intel·lectual. Hi han participat membres de diferents entitats de la comarca que es dediquen a atendre aquestes persones, juntament amb moltes persones vingudes de les parròquies i comunitats de l’arxiprestat.

En el decurs de la celebració hi ha hagut testimonis de persones d’entitats com Altem, del col·legi d’educació especial Mare de Déu del Mont i d’associacions com El Dofí i Ona que atenen persones amb discapacitat. Per a aquests grups ha anat destinada la col·lecta solidària.

El missatge evangèlic i la presència eucarística conviden a una mirada nova sobre el món i les persones que més ens necessiten, de les quals podem aprendre l’essencial de la vida.

Al final de la misa el grup d’Ona, format per discapacitats i els seus monitors ha ofert dues cançons. El títol de la cançó “Jo sóc com tu” ha estat el lema d’aquesta edició de la IV Missa sobre l’Empordà.

La gent participant ha destacat el caràcter especial i emotiu de la celebració, tant pel marc, en plena natura, com per la presència de gent jove amb disminució i per les aportacions de les persones, familiars, voluntaris i professionals que en tenen cura.
Cerca
Historial
imatge fons bottom