bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 18 de juliol de 2016

Processons del Carme a la nostra diòcesi aquest cap de setmana

Processons del Carme a la nostra diòcesi aquest cap de setmana
Processons del Carme a la nostra diòcesi aquest cap de setmana
Aquest cap de setmana el bisbe de Girona Mons. Francesc Pardo ha participat en tres de les processons marítimes en honor a la Mare de Déu del Carme que s’han celebrat a la diòcesi de Girona.
El dissabte al matí va ser a l’Escala i a la tarda a l’Estartit. Diumenge participà a la de Palamós (a la fotografia). El bisbe Francesc va presidir la missa en honor a aquesta advocació mariana -patrona dels pescadors i mariners-, a l’Escala i a Palamós, mostrant en l’homilia la tristeta que aquest “mar de vida s’hagi convertit en mar de mort", en referència als refugiats i immigrants que escullen el mar per fugir dels conflictes i de la pobresa. També aprofità per lloar la tasca dura que porten a terme diàriament els pescadors.

Nota: podeu veure les fotos de les processons del Carme a l'Estartit (les 10 primeres) i Palamós (les 10 següents) a la Galeria Fotogràfica. Fotos: À. Almazan.
Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR