bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 26 de juliol de 2016

El bisbe Francesc dedica l’església de Sant Jaume de Salt

El bisbe Francesc dedica l’església de Sant Jaume de Salt
El bisbe Francesc dedica l’església de Sant Jaume de Salt
Ahir dilluns es van cloure els actes del 50è aniversari de la parròquia de Sant Jaume de Salt (1965-2015) que es van iniciar el maig de l’any passat. El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va presidir la celebració eucarística en honor al patró de la ciutat i titular de la parròquia, que ahir celebrava la festa major. Un dels moments importants fou la dedicació del temple per part del Bisbe amb la unció de l’oli sagrat a les parets del temple (a la fotografia). A l’homilia, el prelat va voler ressaltar que “les pedres del temple que beneïm han de ser pedres vives, les pedres d’una parròquia acollidora per a tothom i que anunciï Jesucrist”. La celebració va comptar amb la presència d’antics rectors de la parròquia de Sant Jaume de Salt i els nens i nenes de la catequesi.
També hi era present l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, que juntament amb el bisbe Francesc i el rector de la parròquia, Mn. Jordi Callejon, van signar l’acta de consagració.
Una ballada de sardanes a l’interior del temple va posar fi a l’acte.

Veieu fotografies a la Galeria Fotogràfica. Fotos d'Àngel Almazan.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR