bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 24 d'octubre de 2019

Reunió constitutiva del Consell Presbiteral dels propers tres anys

El passat dimarts 22 d’octubre, la Fraternitat de Santa Clara de Vilobí d’Onyar va acollir la reunió constitutiva del Consell Presbiteral dels propers tres anys. Va iniciar la sessió el bisbe Francesc, amb una salutació de benvinguda i, a continuació, es va fer la lectura dels estatuts de l’òrgan. Tot seguit es va elegir el secretari, el moderador, així com el prevere representant al Consell Pastoral diocesà. En el següent punt de l’ordre del dia es va plantejar als assistents quines qüestions prioritàries que afecten els preveres i la seva missió caldria treballar a les propers reunions del Consell.

Què és el Consell Presbiteral?
Aquest consell representa el conjunt dels capellans de Girona i actua com a òrgan consultiu amb la missió d'ajudar al bisbe en el govern de la diòcesi. Està format pels membres nats per raó del càrrec (Vicari General, Provicari General, Vicaris Episcopals, Vicari Judicial, Rector del Seminari, President del Capítol Catedral i Delegat Episcopal de Missions); per membres elegits pels propis capellans; i per membres designats pel Bisbe. En les tres reunions que es fan al llarg del curs pastoral es tracten temes relatius a la missió, vida i necessitats dels capellans i a la situació pastoral de la diòcesi.

Podeu consultar la composició actual del Consell Presbiteral al següent enllaç:
Membres del Consell Presbiteral

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR