bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 30 d'octubre de 2019

Visita de les relíquies de santa Bernadeta a Girona

Amb motiu del 175è aniversari del naixement de santa Bernadeta -la noia que amb 14 anys va ser testimoni i protagonista de les aparicions de la Mare de Déu a Lourdes- s’ha organitzat la visita de les seves relíquies a diferents diòcesis de la Conferència Episcopal Espanyola, entre les quals la de Girona, on es podran visitar del 12 al 14 de novembre.

Dimarts 12: Recepció i acollida de les relíquies a la residència per a gent gran de les Germanetes dels Pobres de Girona. 11.30 h, Pregària de benvinguda a les relíquies / 12 h, Missa / 18 h, Rosari i vespres. En acabar, trasllat a la Basílica de sant Feliu de Girona i vetlla de pregària.

Dimecres 13: Durant tot el dia es podran acompanyar i visitar les relíquies a la Basílica de Sant Feliu, que estaran dipositades a la capella de Sant Narcís. 19 h, Missa presidida pel bisbe Francesc. En acabar la missa, processó de torxes per l’interior de la basílica. Vespres i vetlla de pregària. 

Dijous 14: 09 h, Pregària de comiat de les relíquies.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR