bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 10 de juny de 2020

Millores a l’interior del santuari de la Mare de Déu del Collell

Durant els passats mesos de gener i febrer van tenir lloc diverses actuacions de pintura i millores a l’interior del santuari de la Mare de Déu del Collell, dutes a terme des de la parròquia del Torn-Santuari i el Bisbat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona. Els resultats han estat molt satisfactoris i s’ha guanyat amb lluminositat.

Aquests treballs han consistit en la neteja dels elements de formigó vist, cornisa i arcs de la nau, eliminant les sals, pols i restes de guix. També s’han netejat les calcificacions que presentaven els elements de ceràmica dels brancals de les finestres, s’ha fet un tractament per les taques d’humitats i sals; s’ha reparat i pintat l’artesonat  del sostre tant de la nau central com de les galeries laterals i s’ha retirat la cortina que tapava la rosassa. Finalment també s’han pintat els paraments verticals i la cúpula del presbiteri.

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR