bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 23 de juny de 2020

L'Apostolat Seglar impulsa la 2a edició del curs d'acompanyament per a laics

Arran de la bona acollida per part dels participants del primer Curs d’acompanyament espiritual “Acompanyar la llibertat en Crist”, organitzat per la Comissió Interdiocesana d’Apostolat Seglar (CIAS) i dirigit pel P. David Guindulain, SJ, es convocarà una segona edició per al nou curs.

L’objectiu d’aquest curs és dotar d’eines, materials i mètode els laics que ja estan fent aquest servei d’acompanyar la vida d’altres cristians, responsables o consiliaris de grups o bé laics que podrien fer aquest acompanyament.

El curs, d’una durada de nou mesos (de setembre de 2020 al maig de 2021), consta de tres trobades matinals en dissabte (de 10.00 a 13.00 h) —el lloc encara s’ha de determinar—, els dies 26 de setembre de 2020, 13 de febrer i 15 de maig de 2021, i de nou sessions d’acompanyament formatiu personalitzat. L’import del curs complet és de 50 euros per participant.

Per a més informació, descarregueu-vos el tríptic informatiu.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR