bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 28 d'agost de 2020

La Novena de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar serà a porta tancada

El Patronat de la Fundació de la Mare de Déu de la Misericòrdia ha decidit, a causa de la situació que viu la nostra societat per la pandèmia de la COVID-19, reajustar la celebració de la Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia. Totes les misses diàries del vespre – a dos quarts de 8 del vespre- seran sense públic i es podran seguir en directe pel Canal de YouTube de l’ajuntament de Canet de Mar i per Ràdio Canet de Mar (107.6 FM) i el seu lloc web.  Han quedat suspeses  les misses que se celebraven a primera hora del matí i el tradicional Rosari que es convocava cada tarda.
Tot i que les misses seran a porta tancada, es podran seguir en directe a través del canal de YouTube de l’ajuntament de Canet de Mar i per Ràdio Canet de Mar (107.6 FM) i el seu lloc web.

També serà sense públic la celebració de la festa de la Mare de Déu de la Misericòrdia, el dimarts 8 de setembre, amb una missa presidida pel bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, a dos quarts de 8 del vespre. Podrà ser seguida en directe pels canals abans esmentats.

Cerca
Historial
imatge fons bottom