bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 03 de setembre de 2020

Exercicis espirituals per a preveres i diaques dirigits per Mn. Jordi Orobitg

Una desena de preveres de la Diòcesi de Girona participen aquesta setmana en una tanda d'exercicis espirituals a la casa d'espiritualitat Santa Elena de Solius. Els dirigeix Mn. Jordi Orobitg, rector de Puig-reig, La Guàrdia i Merlès, a la Diòcesi de Solsona. Entre altres responsabilitats, ha estat rector del seminari de Solsona i del seminari interdiocesà. També va participar en el Concili Provincial Tarraconense, del qual ara en celebrem els 25 anys.

"Bàsicament parteixo d’aquell text de l'evangeli de Marc, al capítol 3, en el qual Jesús crida els deixebles per estar amb Ell i ser enviats a la missió amb el poder de treure dimonis", explica Mn. Orobitg, qui assenyala que "no deixa de ser una realitat que avui en dia en la nostra pastoral cal accentuar el fet de ser deixebles i la dimensió missionera". "Les dues coses van íntimament lligades", assegura. D'altra banda, en relació al sentit que té fer uns exercicis, afirma que "són uns dies de repòs i de repàs en què ens posem a la presència de Déu, obrim el nostre cor i la nostra vida, sense mentides, i ens posem davant del Senyor".

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR