bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 26 de novembre de 2020

Càritas organitza una edició virtual del sopar solidari

Càritas Diocesana de Girona ha adaptat el sopar solidari a les circumstàncies de la crisi sanitària i presenta una edició virtual de l’acte amb la participació del xef Joan Roca, la periodista Elisenda Camps com a conductora, la intervenció de diverses personalitats destacades compromeses amb l’entitat i el patrocini principal de Clínica Bofill Proactive Health, COMEXI i Toni Pons.

L’edició virtual del sopar solidari porta per títol Aturem el rebrot de la pobresa i se celebrarà el proper 17 de desembre, de 19:30h a 21h, en un format innovador, totalment en línia, que espera poder reunir un gran nombre de socis, donants, Entitats amb Cor i persones compromeses, amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra les conseqüències de la pandèmia per a les persones més vulnerables.

L’assistència virtual a l’acte té un cost de 40 euros* i inclou un obsequi regal i la invitació per connectar-s’hi a través d’un enllaç. Càritas preveu també una modalitat de pagament COBERT 0 per a les persones que no puguin assistir-hi però que vulguin contribuir a recaptar fons per als projectes de l’entitat, a més d’opcions diverses per a empreses i entitats. La vetllada comptarà amb la intervenció del xef Joan Roca, que mostrarà algun dels seus secrets a la cuina, la participació de personalitats destacades com els esportistes Marc Gasol o Àlex Granell, entre d’altres, i un repàs de la resposta de Càritas durant la crisi sanitària.

Més informació i reserves
– al correu soparsolidari@caritasgirona.cat
– o trucant al 972 20 49 80 / 683 14 32 39

Si vols reservar directament, pots fer un ingrés indicant NOM/S i la paraula SOPAR al número de compte de CaixaBank ES59-2100-0002-5602-0174-2315. Una vegada fet l'ingrés, cal enviar un correu a soparsolidari@caritasgirona.cat i rebreu el link per connectar-vos a la vetllada virtual i la informació per obtenir l'obsequi.

Cerca
Historial
imatge fons bottom