bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 01 de juny de 2021

La Delegació de la Pastoral Familiar aprofundeix en l'exhortació apostòlica «Amoris Laetitia»

A partir del dilluns 14 de juny, la Delegació de la Pastoral Familiar del Bisbat de Girona inicia un cicle d'enviaments diaris de fragments de l'exhortació Amoris Laetitia per correu electrònic amb l'objectiu d'ajudar a créixer en els seus continguts. Aquesta proposta va lligada a la invitació del papa Francesc convidant a totes les famílies a reflexionar a través d'iniciatives espirituals, pastorals i culturals sobre aquest document amb la celebració de l'Any Família Amoris Laetitia, que es va inaugurar el 10 de març i que acabarà el 26 de juny del 2022 amb la X Trobada Mundial de les Famílies a Roma.

Els 9 capítols del document es repartiran en quatre blocs i al final de cadascun d'ells s'oferirà una trobada online o presencial per compartir experiències i afavorir la comunió entre els participants. Els enviaments acabaran a finals de febrer o inicis de març del 2022 amb una trobada de cloenda de famílies d'àmbit diocesà. Aquesta iniciativa té lloc després de la bona acollida que van tenir els enviaments que es van fer, ara fa uns mesos, de l'encíclica Fratelli tutti.

Podeu apuntar-vos-hi a través de l'adreça electrònica pastoralfamiliargirona@gmail.com o als telèfons 639818699 (Mª Àngels) i 676303416 (Josep Mª).

Cerca
Historial
imatge fons bottom