bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 23 de juny de 2021

L'Hospitalitat organitza un pelegrinatge virtual al santuari de la Mare de Déu de Lourdes

Del 23 al 27 de juny d’enguany estava prevista una nova edició del tradicional pelegrinatge diocesà de l’Esperança al santuari de la Mare de Déu de Lourdes, però les restriccions per la pandèmia van obligar a cancel·lar-lo el passat mes d’abril. Ara, i amb l’objectiu de mantenir viva la flama d’aquest esdeveniment -que cada any mobilitzava centenars de persones al santuari marià francès-, des de l’Hospitalitat de Lourdes han decidit substituir-ho per un pelegrinatge virtual.

Així, durant els mateixos dies en què hauria tingut lloc la trobada, aniran publicant fotografies i vídeos d’anys anteriors a les xarxes socials. S’hi podran veure imatges de les sortides dels autocars, les celebracions litúrgiques, la processó de les torxes, moments de distensió… “És una manera de seguir en contacte amb la gent que participa habitualment en la peregrinació”, explica Anna Coll, presidenta de l’Hospitalitat gironina, que afegeix que ho han organitzat “amb l’esperança de poder reprendre les peregrinacions presencials de cara a l’any que ve”.

D’altra banda, ha anunciat que en les properes setmanes tindrà lloc una missa en memòria dels difunts de l’Hospitalitat d’aquests dos darrers anys.

Podreu seguir el pelegrinatge virtual a través dels següents enllaços:

Cerca
Historial
imatge fons bottom