bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 de desembre de 2021

Missatge de Nadal del bisbe Francesc (text i vídeo)

Amb motiu de les festes de Nadal, el bisbe Francesc s'adreça cada any als oients i espectadors dels programes audiovisuals del Bisbat de Girona. Us compartim el missatge d'enguany, en text i en vídeo:

Benvolgut / Benvolguda,

Gràcies a la televisió (a la radio) tinc la oportunitat de felicitar-te el Nadal.

Sigui quin sigui el moment que vius, la situació personal i familiar, les teves preocupacions i els moments de joia, els reptes... Nadal et recorda que Jesús vol estar amb tu compartint aquests moments, compartint la teva vida.

Quan algú es fa proper a la nostra vida d’una manera ben senzilla i humil tots ho valorem. Doncs per Nadal recordem, vivim, i celebrem que Déu,  Déu mateix, s’ha fet del tot proper a nosaltres en Jesús per mostrar-nos  el seu amor. Ell ens ofereix és el més necessari per la vida.

Nadal ens fa sentir a Déu molt proper, al nostre costat. Ens ajuda a descobrir i viure el seu amor fidel i el que fa i vol per nosaltres.

Nadal ens ofereix la oportunitat de renovar la confiança en Jesús,  precisament  des de la sorpresa del seu abaixament com a infant, perquè ens hi apropem, ens el fem nostre i no el rebutgem.      

Nadal també ens ajuda a contemplar en el rostre de cada persona, sigui joiós, sigui desfigurat pel dolor, i sobretot dels més indefensos, el rostre de Jesús.

Nadal  ens fa sentir més agermanats: fills del mateix Pare, germans de Jesús, de la mateixa família; i ens fa agrair el do que és cada persona per cadascú de nosaltres.      

Nadal ens fa viure el goig de donar-nos, i donar el millor de nosaltres mateixos, com el millor regal que avui podem oferir a Jesús i als qui tenim al nostre costat.

Demano a Jesús, l’infant nascut a Betlem, que et concedeixi aquells dons que més necessites, i alhora desitjo que com els pastors i els mags el cerquis, el trobis, el reconeguis com el Salvador, perquè esdevingui aquest Nadal i sempre, motiu de joia i de pau per tu i pels qui estimes,

Sant i joiós Nadal per tu i per la teva família!

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA