bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 22 de febrer de 2022

Nova data per al 5è Sopar Solidari de Càritas a Mas Marroch

Càritas Diocesana de Girona ha posat nova data per al 5è Sopar Solidari de l'entitat, després que el passat mes de desembre s'hagués d'ajornar a causa de la sisena onada de la COVID-19. L'esdeveniment tindrà lloc el dimecres 6 d'abril al mateix lloc que estava previst, a Mas Marroch de Vilablareix. Aquesta és una acció solidària adreçada a les empreses i persones sòcies i donants compromeses amb l'entitat, que compta amb els patrocinis principals de Clínica Bofill ProActive Health i DCU Tecnologic, el suport de la Cambra de Comerç de Girona, i que destinarà tots els beneficis als projectes d'atenció a les famílies més vulnerables. 

L'acte comptarà amb presentacions breus de l’acció de Càritas, detalls per a les persones assistents i alguna sorpresa encara per desvetllar, en el marc d’un sopar d’excel·lència, a càrrec del prestigiós equip dels germans Roca, a l’espai per a celebracions de Mas Marroch, a Vilablareix. Es pot fer una reserva individual o de taula d'empresa. Si ja es comptava amb una reserva feta en l'antiga data del sopar cal posar-se en contacte amb Càritas per actualitzar les dades.

Dia i hora:  6 d'abril de 2022 (19:30h)
Lloc: Mas Marroch (Vilablareix)
Donatiu: 75€ per persona*, 1.500€ Taula empresarial
Termini d'inscripció: 28 de març
*Els primers 150 € donats (en el conjunt dels teus donatius com a contribuent) desgravaran un 80% a la declaració de la renda.

Contacte: 972 20 49 80 / 683 14 32 39 / soparsolidari@caritasgirona.cat

Cerca
Historial
imatge fons bottom