bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 26 d'agost de 2022

Matriculacions per al nou curs a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona

L’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG) ja escalfa motors per al nou curs, que començarà el dilluns 12 de setembre. El proper dijous, 1 de setembre, s'obrirà el període de matriculació, que s'allargarà fins el dijous següent, 8 de setembre. L'horari serà de 5 a 6 de la tarda i es podrà formalitzar a la seu de l’ISCRG (pujada de Sant Martí, 12 de Girona) o al telèfon 972 20 49 42.

Aquest nou curs seguirà de nou amb una modalitat d’ensenyament que combina les classes presencials a l’aula, al Seminari Diocesà, i les classes impartides telemàticament. El pla d’estudis consta de dos cicles: Al final del primer (Grau), de tres o quatre anys s’obté el títol de Batxiller en Ciències Religioses. El segon (Màster), de dos anys, permet accedir al títol de Llicenciat en Ciències Religioses. També hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi com a oient. Fenomenologia de la religió, Història de l'Església, Introducció al Nou Testament, Filosofia de la religió, Moral social o Teologia i cinema són algunes de les matèries que s'ofereixen durant aquest curs.

Amb l'objectiu de proporcionar formació sistematitzada i actualitzada en teologia i cultura religiosa, els estudis que es proposen des de l'ISCRG s'adrecen, especialment, a:

  • Als aspirants al Diaconat Permanent.
  • Al professorat de Religió (inclou la preparació teològica i pedagògica per tal d'obtenir la DECA –Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica– d'Educació Infantil i Primària, i especialment per a ESO i Batxillerat.
  • Als religiosos i religioses que vulguin aprofundir allò que viuen.
  • Als preveres, per renovar o intensificar l'estudi de la teologia.
  • Als catequistes o responsables de grups, moviments o serveis de les parròquies o comunitats cristianes que vulguin tenir un panorama del cristianisme d'avui.
  • Als estudiants universitaris interessats pel fenomen religiós i la seva problemàtica actual.
  • A les persones interessades en l'estudi de la teologia i els continguts de la fe.

Podeu consultar el programa complet d'aquest curs en aquest enllaç.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA