bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 04 de maig de 2023

Publicat el document final de l'Assemblea continental europea del Sínode

El document final de l’Assemblea continental europea del Sínode 2021-2024, celebrada a Praga del 5 al 9 de febrer, ja disponible al web de l’Assemblea Sinodal Continental de Praga i al web del Consell de Conferències Episcopals Europees, està disponible ara també en català. Hi podeu accedir al següent enllaç: Document Assemblea continental europea del Sínode 2021-2024

Juntament amb la resta de documents finals de les etapes continentals, serà la base sobre la qual es treballarà per perfilar l‘Instrumentum Laboris del Sínode 2023-2024, amb el tema “Per una Església sinodal: comunió, participació i missió”.

El document adjunt conté:

  • Les conclusions finals, aprovades per l’Assemblea continental europea en la sessió final dels seus treballs (9 de febrer) i immediatament difoses. Constitueixen una mena de resum executiu del més extens Document Final.
  • El document final, aprovat en forma d’esborrany per l’Assemblea continental europea en la sessió final del 9 de febrer i complementat posteriorment pel Comitè de redacció amb les esmenes recollides per escrit després de l’intercanvi de l’assemblea.
  • La nota final dels bisbes, aprovada en la Sessió de clausura de la Trobada dels presidents de les Conferències Episcopals (11 de febrer) i immediatament difosa.
Cerca
Historial
imatge fons bottom