bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 02 d'octubre de 2023

El Papa demana pregar pels fruits del Sínode

“Preguem per l'Església, perquè adopti l'escolta i el diàleg com a estil de vida en tots els nivells, deixant-se guiar per la força de l'Esperit Sant cap a les perifèries del món”. Aquesta és la intenció del papa Francesc per aquest mes d'octubre, que difon la Xarxa Mundial de Pregària del Papa a través de la iniciativa multimèdia El Vídeo del Papa. 

"La missió és en el cor de l'Església. I encara més. Quan una Església està en Sínode, aquesta dinàmica sinodal la porta endavant només amb la vocació missionera. És a dir, la resposta al mandat de Jesús d'anunciar l'Evangeli", explica el papa Francesc en l'inici del vídeo. I recorda que "aquí no s'acaba res, sinó que continua un camí eclesial". "Es tracta d'un camí que recorrerem, com els deixebles d'Emmaús, escoltant el Senyor que sempre surt a trobar-nos. És el Senyor de la sorpresa", assenyala el Papa, i remarca que "per mitjà de la pregària i el discerniment, l'Esperit Sant ens ajuda a fer “l'apostolat de l'oïda”, és a dir, escoltar amb les orelles de Déu per poder parlar amb la paraula de Déu". "Així ens apropem al cor de Crist, del qual brolla la nostra missió i la veu que atrau cap a Ell", afirma. Finalment, assenyala el centre de la missió: "arribar a tothom, buscar tothom, acollir tothom, involucrar tothom, sense excloure ningú".

Podeu veure el vídeo, de prop de 2 minuts, a continuació o al següent enllaç: https://youtu.be/iThVZxIEBy0?si=JlEa_1qYTNymU_I7

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA