bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 06 d'octubre de 2023

Comença la 9a temporada de Temps d'Església, l'espai audiovisual diocesà

Aquest cap de setmana del 7 i 8 d'octubre comença la 9a temporada de Temps d'Església, l'espai audiovisual diocesà produït per l'Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona. Compta amb el suport de la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i s'emet en les principals televisions locals i comarcals de les comarques gironines presents a la diòcesi: Banyoles Televisió, Canal 10 Empordà, Olot Televisió, Televisió Costa Brava, Televisió de Girona i Televisió La Selva. També es troba disponible al canal de YouTube del Bisbat de Girona (www.youtube.com/BisbatGirona).

Durant la primera quinzena del mes s'emet un informatiu que recull les activitats més destacades de l'àmbit de la Diòcesi de Girona. En la segona quinzena s'ofereixen reportatges i entrevistes amb persones o entitats de relleu en l'àmbit social, associatiu i eclesial amb l'objectiu d'aprofundir en temes i qüestions d'interès social i religiós. Temps d'Església és dirigit per Xavier Roca, delegat de l'Oficina de Comunicació, i compta amb la producció audiovisual d'Eduard Llinàs (informatiu) i Banyoles Televisió (reportatges i entrevistes), amb la col·laboració d'Indaleccius Broadcasting.

En aquest primer programa de la temporada hi trobareu les següents notícies: L'inici del nou curs a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona, l'homenatge que es va fer a  Figueres a Mn. Joan Alsina, els exercicis espirituals per a preveres i diaques dirigits pel bisbe auxiliar de Barcelona David Abadías, la presentació del llibre “Laïcitat, religions i prejudicis” i els aplecs del santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut i de Sant Maurici de Caldes de Malavella.

A continuació podeu consultar els horaris d'emissió de la nova temporada:

* Banyoles Televisió: Dissabte 8 h, Diumenge 10:30 h.
* Canal 10 Empordà: Diumenge 12:30 h.
* Olot Televisió: Diumenge 10:30 h.
* Televisió Costa Brava: Dissabte 9 h, Diumenge 9 h.
* Televisió de Girona: Diumenge 10 h, Dilluns 10 h, Dimecres 11 h, Divendres 10 h.
* Televisió La Selva: Dissabte 8:30 h, Diumenge 9:30 h

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR