bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 29 de gener de 2024

Portes obertes a les famílies dels futurs escolans de Montserrat

L’Escolania de Montserrat celebrarà, el diumenge 3 de març, la jornada anual de portes obertes, pensada per a nens a partir de 1r de Primària, i les seves famílies. Actualment, a l'Escolania de Montserrat hi ha 4 escolans provinents de poblacions de la diòcesi: Miquel Genescà i Oriol Fluriach, de Girona; Genís Vila, de Salt, i Arnau Miranda, de Calella.

Des de la direcció del centre es recomana que el primer contacte es produeixi abans de 3r de Primària, ja que, com més aviat ho facin, se’ls podrà oferir un seguiment i una orientació musical molt més acurats, que en el futur poden ser positius per aconseguir uns resultats òptims a l’hora d’entrar a formar part de l’Escolania.

Durant la jornada de portes obertes els actuals escolans s'hi implicaran de forma clara, ja que faran de guies dels nens interessats i les seves famílies per les dependències de l’edifici. La convocatòria de les famílies serà a les 12.30h, un cop finalitzada la missa i el cant de la Salve i el Virolai, i començarà amb una visita guiada pel centre. A les 14h, l’Escolania oferirà el dinar a totes les famílies i, seguidament, a les 15h, tindran lloc activitats de lleure per als nens. Paral·lelament se celebrarà una reunió informativa per als pares i mares. Per cloure la jornada, a les 16.30h, hi haurà una xocolatada organitzada per les famílies dels escolans.

La inscripció a la jornada, que està oberta a tots els nens de 6 a 8 anys amb ganes de cantar, s’ha de fer prèviament a través del web www.escolania.cat o trucant al telèfon 93 877 77 67.

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA