bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 20 de maig de 2024

El Dr. Joan Torra, nou rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià

Des del divendres 10 de maig, el Dr. Joan Torra i Bitlloch és oficialment rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP). «Havia rebut el nomenament de pro-rector el dia 6 de juliol passat amb l’encàrrec de garantir el dia a dia de la marxa de l’Ateneu i de preparar la constitució de la terna per al nomenament de rector en els pròxims mesos, sense deixar les tasques com a degà de la Facultat de Teologia, i he procurat fer-ho així», explica el nou rector.

I afegeix: «Comença ara un moment nou per a la vida de l’Ateneu, on caldrà constituir bé els equips i trobar la millor manera de funcionar, tenint present que tot això coincideix amb la marxa plena de les tres Facultats, Teologia, Filosofia i Història, Arqueologia i Arts cristianes, i de l’Institut de Litúrgia ad instar facultatis».

El Dr. Torra, en una carta adreçada a la comunitat educativa de l’AUSP, ha manifestat: «Hem de poder fer aquest servei a favor de l’Església de casa nostra i de tota la nostra societat, amb la docència, amb la recerca, amb les publicacions, i amb aquelles missions que se’ns demanin a favor de la cultura cristiana. I vull treballar perquè siguem una comunitat universitària amb la màxima qualitat, en què tots ens trobem bé. I que puguem estar també al servei de la formació necessària dels seminaris dels bisbats de casa nostra».

Com a conseqüència del nomenament del Dr. Torra, que també era degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, el fins ara vicedegà, el Dr. Daniel Palau Valero, passa a ser degà en funcions.

Cerca
Historial
imatge fons bottom