bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 10 d'agost de 2011

JMJ. S'ha de notar que estem contents.

JMJ. S'ha de notar que estem contents.
JMJ. S'ha de notar que estem contents.
Avui 10 d’agost ha tingut lloc al Seminari l’última trobada dels voluntaris abans de l’arribada dels més de 6.000 joves que ens visitaran a partir de demà. A la trobada, presidida pel bisbe Francesc, Mn. Jordi Callejon, Delegat episcopal de Pastoral amb Joves ha informat sobre els últims detalls a tenir en compte pels voluntaris. El bisbe, a la seva presentació, ha tingut unes paraules d’agraïment a tots els voluntaris, famílies d’acollida i membres de l’organització, reconeixent l’important esforç realitzat, per la feina feta i, com va assenyalar, per la què es farà durant aquest dies; és una tasca que a tots “ens omple de joia”, va dir. Aquests dies ens ajudaran a “sentir-nos més germans”. Va acabar tot dient: “Gràcies i bon servei”.
Acabada la trobada tots els voluntaris van poder recollir les samarretes de les Jornades i les corresponents credencials. Després de fer la “foto de família”, el bisbe va presidir l’Eucaristia a la Catedral. L’orquestra diocesana va ser responsable dels cants durant la celebració.
A l’homilia el bisbe, entre altres coses, va dir: “Visquem aquests dies en pau, serenor i joia”, perquè, va continuar dient: “Déu estima els qui donen amb alegria, per això que es noti que estem contents de tenir entre nosaltres tots aquests joves”.
Demà dia 11 comencen a arribar els més de 6.000 joves que ens visiten.
Cerca
Historial
imatge fons bottom