bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dissabte 13 d'agost de 2011

JMJ. Actes conjunts a Barcelona

JMJ. Actes conjunts a Barcelona
JMJ. Actes conjunts a Barcelona
Aquest matí ha tingut lloc, a l’Espai Fòrum, a Barcelona, l’acte més multitudinari dels dies d’acollida a les diòcesis catalanes, els dies previs a la jornada Mundial de la Joventut. Més de 40.000 joves, entre els pelegrins arribats de diversos països i els d’aquí, acompanyats dels voluntaris, han participat en la celebració eucarística que ha tingut lloc a l’Espai Fòrum. L’Eucaristia ha estat presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, amb el qual han concelebrat altres cardenals, arquebisbes i bisbes de les diòcesis catalanes i de les diòcesis d’on provenen els joves pelegrins. Així mateix, han concelebrat uns mil preveres, assistits per un bon nombre de diaques.

En l’homilia, pronunciada en diverses llengües, el Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona ha dit: “Animo els joves a seguir sempre l’exemple i les paraules de Jesucrist i, a imitació de Maria, la seva Mare, estar presents a tot arreu estimant totes les persones sense distinció, però amb un amor preferencial pels pobres”. A l’acabar l’Eucaristia, les autoritats civils han saludat els concelebrants.

A partir del 15 d’agost, els joves acollits es dirigiran cap a Madrid per participar als actes de la Jornada Mundial de la Joventut.
Cerca
Historial
imatge fons bottom