bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Diumenge 14 d'agost de 2011

JMJ. Activitats d’avui 14 d’agost

JMJ. Activitats d’avui 14 d’agost
JMJ. Activitats d’avui 14 d’agost
Avui, tal i com van fer el divendres 12, els joves han dedicat temps per a la pregària repartits per diferents parròquies de 8 a 2/4 d’11 del matí. Les celebracions preparades pels diferents consells parroquials han estat presidides pels bisbes que acompanyen els joves. La resta del matí l’han ocupat realitzant visites culturals per la ciutat. Un dels llocs que ha rebut més visites ha estat la Catedral. El bisbe Francesc ha celebrat l’Eucaristia a la parròquia de Sant Josep.
La tarda oferia dues possibilitats: visites a diferents indrets de la diòcesi (per avui s’havien preparat visites a Tossa de Mar, Lloret de Mar, Caldes de Malavella, Figueres, Castelló d’Empúries, Torroella de Montgrí, L’Escala, Sant Pere de Rodes, Platja de Pals, Olot, L’Estartit, Besalú, Sant Feliu de Guíxols i Banyoles), on han estat atesos pels joves de les respectives parròquies; o participar de la Ruta Espiritual (recorregut per diferents llocs sagrats de la ciutat), pregant amb els religiosos i religioses segons els seus carismes.
A les 19’00 hores tots els més de 6.000 joves han sopat a la Devesa, al costat del Palau Firal, essent traslladats després a la Catedral i a la parròquia de Sant Fèlix per a la Vetlla Jove. La Vetlla ha consistit amb el res de les Primeres Vespres de la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu. Els bisbes que acompanyaven al bisbe de Girona han dirigit unes paraules als joves de les seves respectives diòcesis .
Els joves s’aixecaran demà a ¾ de 7 del matí per esmorzar i carregar les maletes ja que a les 8 juntament amb els voluntaris assistiran a la celebració de l’Eucaristia presidida pel bisbe Francesc, i concelebrada pels bisbes i preveres de les diòcesis visitants, al Parc de les Ribes del Ter. A les 9 hores sortiran cap a Madrid.
Cerca
Historial
imatge fons bottom