bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 24 d'octubre de 2011

La Vall del Jordà a Sant Pere de Figueres

La Vall del Jordà a Sant Pere de Figueres
La Vall del Jordà a Sant Pere de Figueres
Ahir diumenge 23 d’octubre, el bisbe Francesc va beneir l'última obra del pintor Lluís Roura a l’església de Sant Pere de Figueres. Es tracta del quadre “El Paisatge del Baptisme de Jesús”, el quadre més gran de l’artista (5 metres d’amplada per 3 d’alçada), segons paraules del propi autor. Tres viatges ha realitzat Lluís Roura a Terra Santa per tal de poder plasmar amb la màxima fidelitat l’escenari on sant Joan Baptista va batejar Jesús.
La realització de l’obra, que es troba instal•lada al baptisteri de l’església, ha estat una iniciativa municipal que va comptar des del primer moment amb el vist-i-plau de Mn. Josep Taberner, rector de la parròquia. L’escriptor Josep Valls va fer la glossa del paisatge bíblic.
L’acte de la benedicció va tenir lloc després d’una Eucaristia presidida pel bisbe Francesc, acompanyat de Mn. Josep Taberner, rector de la parròquia i del diaca Mn. Joan Robé. Hi eren presentes el President de la Diputació de Girona, Sr. Jaume Torramadé, i l’Alcalde de Figueres, Sr. Santi Vila.

Cerca
Historial
imatge fons bottom