bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 19 de març de 2013

L’Església de Girona prega pel Papa Francesc

L’Església de Girona prega pel Papa Francesc
L’Església de Girona prega pel Papa Francesc
Dimarts 19 de març, festivitat de Sant Josep, patró de l’Església universal, el bisbe Francesc ha presidit la celebració de l’Eucaristia a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona amb motiu de l’elecció i inici del pontificat del nou successor de Pere i bisbe de Roma.
Acompanyaven al Bisbe el Vicari general de la diòcesi, Mn. Lluís Suñer, el rector de la parròquia, Mn. Pere Domenech, rectors de les parròquies de Girona, altres preveres i diaques.
El bisbe ha iniciat la seva homilia agraint el regal d’un nou Papa per a l’Església universal i convidant als fidels a pregar per ell.
Ha dit trobar-se content perquè el Papa Francesc és el que necessita l’Església en aquest moment, un Papa que amb una sèrie de fets significatius ha aconseguit ser molt ben rebut, encara que va preguntar-se si tots aquests que avui l’elogien, demà seran els qui el critiquin. Tant de bo, va continuar dient, que encerti a l’hora d’escollir els seus mes propers col•laboradors a la Cúria de Roma, una Cúria que ha d’estar al servei del Papa i de tota l’Església.
El Bisbe es va mostrar a favor de renovar l’Església de Roma i també la nostra de Girona, aconseguint que sigui responsable de fer conèixer Jesús y d’estimar-lo.
Va finalitzar les seves paraules demanant que Sant Josep ens ajudi a ser fidels, lleials i complidors amb el compromís de l’Evangeli de forma senzilla, humil i esperançada.
Vegeu galeria fotogràfica
Cerca
Historial
imatge fons bottom