bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 22 de juliol de 2015

Aplec a l'ermita de Santa Margarida a Vilobí d'Onyar

Aplec a l'ermita de Santa Margarida a Vilobí d'Onyar
Aplec a l'ermita de Santa Margarida a Vilobí d'Onyar
Vilobí d'Onyar va celebrar dilluns passat, 20 de juliol, el tradicional Aplec de Santa Margarida a l'ermita dedicada a aquesta santa, patrona de la població, el mateix dia que se'n celebra la seva onomàstica. Es tracta d'una de les festes més arrelades i estimades per les vilobinenques i els vilobinencs.

Nombrosos veïns es van desplaçar com cada any fins al paratge, que es troba als afores de la població, per a viure una de les festes més arrelades i estimades per les vilobinenques i els vilobinencs.

Els més matiners van arribar a l'indret cap a les set del matí per participar a la celebració de la Missa, que va incloure el cant dels goigs i el bes a la relíquia. A la sortida els esperava una xocolatada.

A la tarda es van reprendre les activitats amb la funció religiosa i la processió pels voltants de l'ermita. En acabat es va fer una audició de sardanes, a càrrec de La Flama de ‎Farners.

Diverses famílies i grups d'amics van cloure la jornada amb un berenar-sopar a l'entorn del paratge fins ben entrada la nit.


Cerca
Historial
imatge fons bottom