bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Diumenge 20 de desembre de 2015

Celebració del ritu d'ingrés al catecumenat

Celebració del ritu d'ingrés al catecumenat
Celebració del ritu d'ingrés al catecumenat
Aquest darrer diumenge d'Advent ha tingut lloc, al Monestir de Solius, el ritu de l'ingrés al catecumenat. Enguany, una vintena de candidats provinents de diverses parròquies de la diòcesi, han començat la seva preparació.

La celebració, presidida pel bisbe Francesc Pardo, ha anat precedida d'un petit recés dirigit per Mn. Joan Amich, responsable de la Delegació de Catecumenat de la diòcesi de Girona, que ha remarcat la importància d'una decisió personal com aquesta. Familiars, amics i formadors, juntament amb la comunitat cistercenca de Solius, han acompanyat avui als candidats i candidates a iniciar aquest camí d'iniciació cristiana.

La celebració de l’elecció serà a la catedral, el diumenge 14 de febrer de 2016, primer diumenge de Quaresma. El diumenge 3 d’abril, segon de Pasqua, també a la catedral, el bisbe presidirà la celebració dels tres sagraments de la iniciació cristiana.

La celebració de la confirmació d’adults serà igualment a la catedral, el 15 de maig de 2016, diumenge de Pentecosta a la tarda. Es convida especialment a rebre aquest sagrament als que no van ser confirmats en l’etapa de la seva adolescència; les parelles que preparen el seu casament i no han rebut la confirmació; les persones a qui s’ha demanat ser padrins o padrines del baptisme d’un infant o de la confirmació d’un adolescent; els pares i mares que, amb motiu de la catequesi dels seus fills, prenen contacte de nou amb la fe cristiana; i totes les persones adultes que entren en contacte amb les comunitats parroquials o que ja hi participen i no han completat la seva iniciació cristiana.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA