bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 28 de desembre de 2015

Primera audició de l'Escolania de Sant Feliu de Girona

Primera audició de l'Escolania de Sant Feliu de Girona
Primera audició de l'Escolania de Sant Feliu de Girona
Aquest diumenge ha tingut lloc la primera audició de la recentment recuperada i constituïda Escolania de Sant Feliu de Girona

Des d'aquest curs 2015-2016, Girona compta amb una nova institució per a la formació musical d'infants i joves. L'Escolania de Sant Feliu està oberta a nens i nenes de més de 6 anys que a través del cant coral, tal i com fan altres institucions semblants arreu d'Europa i del món, rebran una formació musical integral.

El nou projecte compta amb la direcció artística del gironí Martí Ferrer i amb el també gironí Pau Riuró com a organista i director assistent.

També està previst que participi a les activitats nacionals de la Federació Catalana de Pueri Cantores de Catalunya i a les activitats internacionals organitzades per la Federació Internacional de Pueri Cantores. Precisament l'estrena d'ahir a la basílica de Sant Feliu coincideix amb l'inici, aquesta setmana, del XL Congrés internacional de Pueri Cantores, que tindrà lloc a Roma des d'avui fins el proper 1 de gener de 2016. El bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, que hi particparà juntament amb una delegació de la nostra diòcesi, és el representant de la Federació Catalana.
Cerca
Historial
imatge fons bottom