bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 31 d'octubre de 2017

Reunió 224ª de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona

Reunió 224ª de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona
Reunió 224ª de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona
El dimarts 24 d’octubre va tenir lloc la reunió n. 224 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona. La trobada va ser presidida per Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i hi van assistir tots els seus membres. Per primer cop hi van participar els nous auxiliars de l’arquebisbat de Barcelona, Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell. També, els bisbes van felicitar Mons. Sebastià Taltavull pel seu nomenament com a bisbe de Mallorca, qui prendrà possessió d’aquesta seu el proper 25 de novembre.

Després de reflexionar sobre la situació social que està vivint el país, van tractar diverses qüestions proposades a l’ordre del dia, de litúrgia, treball envers les drogodependències, amb la presència de representants del CECAS, la propera escaiença del nº 2000 de la revista Catalunya Cristiana, i la situació de la pastoral penitenciària a Catalunya, entre d’altres.

L’endemà, els bisbes van participar a la inauguració oficial del Curs 2017-2018 de l’Ateneu Sant Pacià de Barcelona, que agrupa les facultats de Teologia, Filosofia i "Antoni Gaudí" i diversos Instituts.
Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA