bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 05 d'octubre de 2018

Publicades les Prioritats Pastorals per al nou curs

Publicades les Prioritats Pastorals per al nou curs
Publicades les Prioritats Pastorals per al nou curs

Amb el Full Parroquial d’aquest proper diumenge 7 d’octubre es distribuirà un suplement amb les Prioritats Pastorals del Bisbat de Girona per al curs 2018-2019, tal com s’ha anat fent en els darrers anys. En la seva introducció, el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, fa una reflexió sobre algunes notes i característiques del que representa ser cristià avui en dia. A continuació s’hi enumeren les diferents prioritats, que es divideixen en 4 grans apartats:

a) Creure en Jesucrist i anunciar-lo. Inclou propostes en relació a l’anunci de l’Evangeli, la família, a la catequesi, als joves, al catecumenat o la celebració de l’Eucaristia...).
b) Estimar i Servir. Inclou propostes en relació a l’acció social de l’Església, amb una cura especial de Càritas, La Fraternitat cristiana de malalts i Fe i llum, l’Hospitalitat de Lourdes o els patronats amb finalitats socials).
c) El laïcat. Inclou propostes en relació als serveis i iniciatives que poden dur a terme els laics i laiques de la diòcesi per créixer en la vida cristiana.
d) Sentir-se Església, i Església en comunió. Inclou propostes en relació a l’atenció pastoral a les parròquies així com sobre la promoció de la dimensió eclesial.

A banda de la distribució a les parròquies, el document també es pot consultar i/o descarregar en format digital al següent arxiu adjunt.

Cerca
Historial
imatge fons bottom