bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimarts 09 de juliol de 2019

200 números de la revista diocesana El Senyal

La revista diocesana del Bisbat de Girona, El Senyal, ha arribat, aquest mes de juliol, al seu número 200. Nascuda l'any 1999 a partir d'una resolució de la segona Jornada Diocesana de Pastoral, i amb un ampli consens del Consell Pastoral Diocesà, la revista s'ha mantingut gràcies al suport de les parròquies, subscriptors i anunciants. 
Dirigida per Mn. Josep Casellas, El Senyal respon a la voluntat de donar a conèixer l'actualitat diocesana des dels àmbits parroquials, les diferents delegacions, moviments i associacions, centres d'ensenyament i organismes d'acció social. També des de les seves pàgines s'ha fet un seguiment informatiu de la vida de l'Església catalana i universal, sense oblidar els esdeveniments polítics de casa nostra. 
La portada d'aquest número 200 és una aquarel·la que sintetitza el rostre i el gest de benedicció de Jesús, obra de l'artista gironí Domènec Fita. A banda de temes d'actualitat i de fons, en aquesta ocasió la revista compta amb unes pàgines especials sobre la trajectòria de la revista.

Cerca
Historial
imatge fons bottom