bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 01 d'agost de 2019

Blanes commemora els 700 anys de la parròquia de Santa Maria

La parròquia de Santa Maria de Blanes va acollir, el passat divendres 26 de juliol, la missa commemorativa dels 700 anys de la seva fundació. El bisbe Francesc va presidir l'Eucaristia, que va ser concelebrada pel rector actual, Mn. Enric Roura, juntament amb alguns dels seus predecessors i diversos capellans nascuts o vinculats a la població.
«La primera finalitat d'aquest temple és el culte, la celebració dels sagraments i la lloança, per això aquesta església té vida i és bella», va assenyalar el bisbe en la seva homilia, alhora que en va destacar «l'harmonia de la seva construcció i la bellesa de les seves formes». «Aquesta església és una invitació al seguiment de Jesús. Un signe del que és l'Església, a tots els habitants de Blanes per acollir la seva vida, els seus anhels, dolors... per convertir-los en pregària, i oferint a tothom el gran tresor de Crist i la seva gràcia», va manifestar. En el transcurs de l'homilia també va fer referència a santa Anna i sant Joaquim, pares de la mare de Jesús, Maria, en el dia en què l'Església els recorda.

Fotografia: Ajuntament de Blanes

Cerca
Historial
imatge fons bottom
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR