bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 10 d'octubre de 2019

Mans Unides celebra el 60è aniversari pujant a Montserrat

El monestir de Montserrat va acollir, el dissabte 5 d’octubre, la trobada interdiocesana de Mans Unides per celebrar el 60è aniversari d’aquesta associació pública de fidels, i donar gràcies, a la vegada, per tota la feina feta. De la Diòcesi de Girona hi va participar una delegació d’una cinquantena de persones –majoritàriament voluntaris de diferents parròquies-, encapçalades pel bisbe Francesc.

Les activitats van començar amb una benvinguda i l’actuació de l’Esbart Rocasagna de Gelida. Tot seguit es va dur a terme una conferència a càrrec de la Mª Dolores Martín, germana benedictina de Sant Benet de Montserrat, sobre la tasca de Mans Unides, la solidaritat amb els qui tenen situacions de fam i subdesenvolupament, i la promoció de la dona. L’acte central va ser una missa presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, el qual, en l'homilia, va definir l’acció de Mans Unides com la dels “pidolaires de Jesús”. En el decurs de l’ofertori, representants de cada diòcesi van presentar les diferents ofrenes. Girona hi va aportar el material didàctic que es difon durant les campanyes que es duen a terme cada any.

Finalitzada la missa, es va poder gaudir d’un dinar festiu, dins el qual l’Abat de Montserrat, el Secretari general i la Directora de Programes dels Serveis centrals de Mans Unides a Madrid van adreçar unes paraules d’agraïment als assistents.

Cerca
Historial
imatge fons bottom