bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 25 de març de 2020

El Papa convoca a la pregària per lluitar contra la pandèmia del coronavirus

El papa Francesc ha convidat a tots els cristians a resar un Parenostre mundial avui dimecres, solemnitat de l’Anunciació del Senyor, a les 12 h del migdia. Es tracta d'un gest amb el qual vol universalitzar la pregària per lluitar contra la pandèmia del coronavirus. «En aquests dies en què la humanitat tremola amb l’amenaça de la pandèmia, m’agradaria proposar a tots els cristians que uneixin les seves veus», va dir el Papa després de la pregària de l’Àngelus del diumenge dia 22 de març.

D’altra banda, demà-passat, divendres 27 de març, el Papa presidirà a les 18 h, un acte de pregària des de la plaça de Sant Pere del Vaticà, amb la plaça buida. «Escoltarem la Paraula de Déu, elevarem la nostra súplica, adorarem el Santíssim Sagrament, amb el qual a la fi donaré la benedicció Urbi Et Orbi, i on s’adjuntarà la possibilitat de rebre la indulgència plenària», va ressaltar el Pontífex.

L’objectiu del Papa amb aquestes dues cites és que tots ens mantinguem units en aquests moments difícils: «Volem respondre a la pandèmia de virus amb la pandèmia de pregària, compassió, tendresa», va destacar.

Aquests dos actes es podran seguir en directe a través de la web del Vaticà, la televisió TRECE i l’emissora COPE.

Cerca
Historial
imatge fons bottom