bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 24 d'abril de 2020

#Caritasx3, la nova campanya de Càritas Catalunya

Sota el lema «La necessitat s’ha triplicat. Tripliquem les donacions. #Càritasx3», les deu Càritas amb seu a Catalunya van iniciar, el divendres 17 d’abril, una nova campanya comunicativa, per poder donar resposta a les peticions socials que Càritas ha anat rebent d’ençà que va decretar-se l’estat d’alarma.

Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, explica que les demandes d’ajuda que setmanalment rep l’entitat arreu de Catalunya s’han multiplicat per tres. Càritas estima que, lluny d’aturar-se, aquesta demanda s’anirà incrementant a mesura que s’allargui l’estat d’alarma. «Des de Càritas, volem estar al costat de les persones més vulnerables, que moltes vegades són descartades del sistema, i que malauradament resten invisibles», afirma el president de Càritas Catalunya. En aquest sentit, Roig recorda que durant el 2018 Càritas va atendre més de 200.000 persones a Catalunya, i que, amb la situació actual, s’estima que la xifra augmenti exponencialment durant el 2020.

Per aquest motiu, i davant l’emergència social, Càritas ha iniciat aquesta nova campanya, que ha comptat amb el suport del creatiu publicitari i actor Víctor Solé, protagonista de l’anterior campanya de Càritas «Encara que no hi creguis, tots tenim un àngel», on interpretava precisament «l’àngel» de Càritas. La campanya, que ja té en funcionament el web i l’espot, s’allargarà durant les setmanes vinents, i comptarà amb la difusió per televisions, diaris i ràdios d’arreu de Catalunya.

La campanya no només vol ser una crida a la solidaritat de la ciutadania de Catalunya, sinó que també vol ser un homenatge i agraïment als més de 3.000 professionals i voluntaris que continuen treballant diàriament per acollir i acompanyar les persones que ho estan passant més malament durant aquesta crisi. «L’àngel no és Càritas, sinó que simbolitza totes i cadascuna de les persones que ens ajuden a fer que la nostra entitat no s’aturi. No només representa els professionals i voluntaris, sinó que també simbolitza el suport que rebem per part de tots els socis, donants, entitats, empreses, mossens i parròquies que de manera desinteressada ens estan donant un cop de mà», han afirmat des de Càritas.

Cerca
Historial
imatge fons bottom