bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 23 de novembre de 2020

Campanya de Mans Unides per destinar antigues pessetes a una escola a Burkina Faso

El termini per canviar pessetes a euros acaba el 30 de juny de 2021. A partir d’aquesta data deixaran de tenir valor. Es calcula que a les nostres llars hi ha més de 1.600 milions d’euros en pessetes que el dia 30 de juny ja no valdran res. Davant d'aquesta realitat, i sota el lema “Les teves pessetes poden salvar vides”, Mans Unides ha engegat una campanya per donar valor a aquests diners oblidats.

L'ONG farà el canvi a euros al Banc d’Espanya i destinarà els diners que recullin a la construcció d’una escola bressol a Burkina Faso per afavorir la integració laboral de les dones. Des de Mans Unides recorden que amb 1.000 de les antigues pessetes (6€) es poden escolaritzar dos infants durant tot un curs a les escoles que Mans Unides patrocina als països en vies de desenvolupament.

Podeu fer arribar un donatiu a través de la vostra parròquia o a la Delegació de Mans Unides de Girona: C/ Sant Joan Baptista de la Salle, 19, 2n-2a, de Girona (17002). Per a més informació podeu contactar-hi a girona@mansunides.org.

Cerca
Historial
imatge fons bottom