bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 24 de desembre de 2020

Missatge de Nadal del bisbe Francesc (text i vídeo)

Amb motiu de les festes de Nadal, el bisbe Francesc s'adreça cada any als oients dels programes audiovisuals del Bisbat de Girona. Us compartim el missatge d'enguany, en text i en vídeo:

Benvolgut, benvolguda,

Agraeixo a la televisió i a la ràdio que tingui la oportunitat de felicitar-te aquest Nadal.

Certament, un Nadal diferent. Un Nadal viscut en l’experiència de la pandèmia que ha generat i genera sofriment, incertesa, temor, però també molta generositat i solidaritat.

Sigui quin sigui el moment que vius, la situació personal i familiar, les teves preocupacions i els moments de joia, els sentiments... Nadal et recorda que Jesús vol estar amb tu compartint aquests moments, compartint la teva vida.

Quan algú es fa proper a la nostra vida d’una manera ben senzilla i humil tots ho valorem. Doncs per Nadal recordem, vivim i celebrem que Déu, Déu mateix, s’ha fet en Jesús del tot proper a nosaltres per mostrar-nos el seu amor.

Nadal ens fa sentir a Déu al nostre costat, ens ajuda a descobrir i viure el seu amor fidel, i el que fa i vol per nosaltres.

Nadal ens ofereix la oportunitat de renovar la confiança en Jesús, precisament des de la sorpresa del seu abaixament com a infant, perquè ens hi apropem, ens el fem nostre, l’estimem i no el rebutgem.

Jesús ha assumit la fragilitat humana per acompanyar-nos en les nostres fragilitats, com les que vivim a causa del coronavirus i altres fets.

Nadal també ens ajuda a contemplar en el rostre de cada persona, sigui joiós, sigui desfigurat pel dolor, el rostre de Jesús.

Nadal  ens fa sentir més agermanats: fills del mateix Pare, germans de Jesús, de la mateixa família; i ens fa agrair el do que és cada persona per cadascú de nosaltres.

Nadal ens fa viure el goig de d’estimar, de donar-nos, i donar el millor de nosaltres mateixos, com el millor regal que avui podem oferir a Jesús i als qui tenim al nostre costat.

Demano a Jesús, l’infant nascut a Betlem, que et concedeixi aquells dons que més necessites, i alhora desitjo que com els pastors i els mags el cerquis i el reconeguis com el teu Salvador, perquè esdevingui, aquest Nadal i sempre, motiu de joia per tu i pels qui estimes.         

Sant i joiós Nadal per tu i per la teva família!

 

Cerca
Historial
imatge fons bottom