bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 11 de juny de 2021

Dos preveres gironins s'incorporen al Centre de Pastoral Litúrgica

El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL) va celebrar, el passat 7 de juny, la seva Assemblea General Ordinària, en què va aprovar l’exercici econòmic de 2020 i va incorporar sis nous membres a l’entitat, entre els quals dos preveres gironins. Es tracta de Mn. Martirià Brugada, rector de la parròquia de Lloret de Mar i col·laborador a la Col·lecció Sants i Santes, i de Mn. Jordi Font, rector de diverses parròquies del Pla de l'Estany i vicepresident de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis. Cal afegir que fins al moment hi havia només un gironí al CPL, Mn. Joan Baburés, rector de la Basílica de Sant Feliu de Girona.

La resta de noves incorporacions són: Elisenda Almirall, laica de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat i membre del Consell de la revista Galilea.153; Mn. David Álvarez, prevere de l'arxidiòcesi de Barcelona i membre del Consell de la revista Missa Dominical; Mn. Carles Cahuana, prevere de la diòcesi de Terrassa i membre del Consell de la revista Missa Dominical, i Maria Guarch, laica de l'arxidiòcesi de Barcelona, membre de la redacció del CPL i secretària del Consell de la revista Missa Dominical.

El CPL és una associació pública de fidels de l’Església de Barcelona, que compta amb 31 membres i té com a principal objectiu el treball per a la formació litúrgica integrada en el conjunt de la pastoral. Per donar-hi compliment el CPL desenvolupa una àmplia activitat editorial, assessorament, recerca, estudi, difusió del pensament, confrontació d’experiències, informació, etc. Per ajudar a la formació litúrgica el CPL publica quatre revistes (Missa Dominical, Phase, Liturgia y Espiritualidad i Galilea.153) d’àmplia difusió i compta amb diverses col·leccions de llibres d’estudi i de divulgació de la litúrgia, entre elles Cuadernos Phase.

Cerca
Historial
imatge fons bottom