bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dijous 24 de març de 2022

25 de març: Consagració de Rússia i Ucraïna al Cor Immaculat de Maria

Demà divendres, 25 de març, solemnitat de l'Anunciació del Senyor, i en el marc de la Celebració de la Penitència que tindrà lloc a les 5 de la tarda a la Basílica de Sant Pere, el papa Francesc consagrarà Rússia i Ucraïna al Cor Immaculat de Maria. L'acte de consagració està previst cap a dos quarts de 7 de la tarda i es podrà seguir a través del canal a YouTube de Vatican News.

En una carta adreçada als bisbes de tot el món convidant a unir-se a la consagració, el Sant Pare explica que aquest acte "vol ser un gest de l’Església universal que, en aquest moment dramàtic, porta a Déu, per mediació de la seva Mare i nostra, el crit de dolor de tots els que pateixen i imploren el final de la violència, i confia el futur de la humanitat a la Reina de la pau". "L’Església, en aquesta hora fosca, està fortament cridada a intercedir davant el Príncep de la pau i estar a prop de tots aquells que pateixen en la seva carn les conseqüències del conflicte", afirma també.

Us adjuntem, a continuació, la carta del Papa als bisbes i el text de la consagració:

A la nostra diòcesi, la pregària es farà el mateix dia a la catedral, en finalitzar l’Ofici diví i la Missa Conventual, que se celebra a les 9 del matí.

Cerca
Historial
imatge fons bottom