bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 04 de maig de 2022

Pregària pasqual comunitària dels moviments i grups de la diòcesi 

El divendres 29 d’abril es va celebrar, a l’església de Santa Susanna del Mercadal de Girona, una pregària pasqual comunitària promoguda pels diferents moviments i grups de la diòcesi. Sota el lema «Ell ens acompanya», la pregària va seguir el fil conductor del passatge evangèlic dels deixebles d’Emmaús. 

El rector de la parròquia, Mn. Miquel Ramió, va fer una salutació de benvinguda, tot ressaltant el caràcter sinodal d’aquesta trobada. Posteriorment hi va haver una estona de reflexió seguint les imatges projectades en una pantalla, mentre s’anava llegint el text del passatge bíblic d’Emmaús. El missatge fou que Jesús ens ve a trobar, ens escolta, ens interpel·la, estableix un vincle tot fent camí i es mostra amb un símbol transformador. 

Un grup de joves músics va donar a l’acte un caire profund, i festiu alhora, tot interpretant diferents cançons. Seguidament, una pregària va donar pas a l’exposició al Santíssim. El programa de la trobada va continuar amb el testimoni de la Mercè, molt senzill i emotiu. Va dir que Jesús havia esdevingut el motor de la seva vida i que li donava la força per afrontar unes circumstàncies humanes difícils de portar. Va cloure l’acte Mn. Esteve Sureda, felicitant i animant el coneixement i reconeixement entre moviments els quals, juntament amb les parròquies, són gèrmens de vida comunitària i promoció evangèlica. A la sortida de l’església es va fer un piscolabis en un ambient de germanor i d’alegria per l’estona viscuda. 

 

A continuació, el vídeo amb la gravació completa de la trobada:

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA