bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 07 de setembre de 2022

Una quarantena de participants a les convivències d’estiu de la Fràter

La Fràter Girona ha dut a terme, aquest estiu, les seves convivències a Sant Feliu de Pallerols, després de dos anys sense organitzar-les a conseqüència de la pandèmia. Unes 40 persones–18 amb discapacitat i 22 voluntaris–, van conviure durant 15 dies a la rectoria-casa de convivències del municipi i van participar en diverses activitats: xerrades, tallers, testimonis de superació personal, concerts, pregàries i missa diària. També van fer algunes excursions, entre les quals destaquen una sortida a la platja i una visita al santuari de la Font de la Salut.

Totes les activitats van ser organitzades i pensades per a persones amb discapacitat que, amb l’ajuda dels voluntaris, van donar un servei als seus companys per poder gaudir tots plegats d’uns dies de fraternitat. Aquestes convivències han permès posar en contacte persones en situació d’exclusió social que habitualment se senten soles, i alhora treballar i posar en pràctica els valors cristians, al mateix temps que millorar habilitats com la responsabilitat i el treball en equip.

Així mateix, en el marc de les convivèncieses va celebrar la primera edició del Fràter Fest, una jornada amb diverses actuacions musicals i espectacles, que va reunir unes 200 persones vingudes d’arreu de les comarques gironines, i que es planteja amb vocació de continuïtat.

Cerca
Historial
imatge fons bottom