bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dimecres 28 de setembre de 2022

Nova edició de la campanya «Cava amb Cor»

Aquests dies s'ha iniciat la tercera edició de la campanya “Cava amb Cor”, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní i Càritas Catalunya, amb el suport d’El Celler de Can Roca. La bona acollida que van tenir les dues edicions precedents ha animat els organitzadors a fer una tirada inicial de 5.000 ampolles d’un cava brut reserva embotellat per aquesta campanya, gràcies al suport de dotze cavistes catalans que col·laboren en aquest projecte solidari.

Enguany, bona part de les cadenes de supermercats i comerços especialitzats que ja van col·laborar ho han tornat a fer, i s’han incorporat noves empreses i distribuïdors; en total, una vintena d’Empreses amb Cor. Aquestes vendran el cava especial a un preu de 7,9 €. D’aquests, dos euros es destinaran als projectes socioeducatius de Càritas a Catalunya que atenen a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava, va lloar, en la presentació de la campanya, que “la sensibilitat de les persones que compren el Cava amb Cor, així com de les empreses col·laboradores”, especialment “en un moment en què cal continuar lluitant perquè els infants, adolescents i joves tinguin oportunitats per a formar-se i encarar el futur amb esperança”. Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, va posar de manifest que “les famílies amb infants en risc d’exclusió social van ser un dels col·lectius prioritaris en l’acció social de Càritas”. Finalment, Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca i padrí d’aquesta nova edició del Cava amb Cor, va animar a la ciutadania a comprar el Cava amb Cor, ja que “comprar una ampolla d’aquest cava és omplir-se de sentit”.

El Cava amb Cor es pot adquirir a través de tots els establiments col·laboradors, que es poden localitzar al web www.cavaambcor.cat, des d’on també s’hi poden fer donatius.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA