bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 23 de juny de 2023

El restaurant del santuari dels Àngels reobre aquest juliol amb una nova gestió

El dissabte 8 de juliol el restaurant del santuari de la Mare de Déu dels Àngels obrirà de nou les seves portes. La nova gestió anirà a càrrec de l’empresa El Mirador dels Àngels SL, amb un equip format per professionals propers a la zona. Oferiran esmorzars i dinars de dimarts a diumenge, amb la voluntat de potenciar els menús per a grups. També es tornarà a posar en funcionament la botiga de records. 

Amb la reobertura del restaurant, els nous gestors aposten per donar un impuls a l’emblemàtic santuari, que gaudeix de l’estima i devoció de tants gironins i gironines. Situat al cim del Puig Alt (485 m) del massís de les Gavarres, al terme municipal de Sant Martí Vell, s’hi venera la Mare de Déu dels Àngels, la festa de la qual se celebra el dia 2 d’agost, amb sardanes i missa solemne. Cada diumenge i dies festius hi ha missa a les 12 del migdia.

Durant el temps en què el restaurant ha estat aturat s’ha aprofitat per fer una posada al dia de les instal·lacions, que permetrà una millor qualitat en l’atenció als clients.

Per a informació i reserves cal trucar al 972 19 02 05.

Fotografia: Signatura del contracte entre el Bisbat de Girona i El Mirador dels Àngels S.L

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA