bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 31 de juliol de 2023

Els joves que participen a la JMJ van ser acomiadats ahir a la catedral

“Viviu la joia de ser creients!”, aquest és el missatge que va dirigir Mn. Jaume Julià, president del Capítol de la Catedral de Girona, a la vuitantena de joves de la diòcesi que participen enguany a la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) i que té per lema “Et seguiré”. Va ser en el decurs de la missa d’enviament que es va celebrar ahir diumenge a la tarda a la catedral que fou seguida per un nombrós grup de fidels. Mn. Jaume els convidà a fer el pelegrinatge amb el cor i a ser signes de la fe de les noves generacions com a estampa viva que són de l'amor de Déu.
En finalitzar la missa, els sacerdots celebrants van imposar a cada un dels joves una creu. L’acompanyament musical va anar a càrrec d’un grup vocal integrat per alguns dels participants de la JMJ que van interpretar l’himne oficial de la Jornada que, com és habitual, serà presidida pel papa Francesc. 
Un fort aplaudiment per part dels assistents va cloure l’acte, d’entre ells, molts familiars dels joves que van marxar ja rumb cap a Lisboa.

Cerca
Historial
imatge fons bottom